Conegui la Badia de Roses i la Costa Brava Nord

El paradís imaginat el té al costat de casa: la Badia de Roses

Costa Brava Nord:
Aquesta zona de la Costa Brava compren des del nord de Portbou fins a l’Escala. Aquest paratge està ple de cales remotes, camins per fer senderisme. Es pot apreciar la natura salvatge en estat pur.

Tenim un total de 184 platges, moltes d’elles descunegudes per al gran públic. Són de molt difícil accés, solament es pot accedir per mar. Això fa que la nostra excursió agafi força; tanmateix els hi portarem per aquests paratges quasi inaccecibles per a que gaudeixin de la natura salvatge de la zona.

 

Cap Norfeu

Cap Norfeu - Vista aérea

Vista aérea Cala Montjoi

Gaudeixi dels canals d’Empuriabrava

Recorregut d' Empuriabrava

Empuriabrava, la Marina residencial més gran del món. Nostra empresa ofereix la possibilidat de visitar aquesta Marina amb una de nostres ofertes:

Lloguer de barca:
Podrá visitar la marina amb una de nostres embarcacions de lloguer amb la que podrá recòrrer uns 8 Km dels canals navegables d'Empuriabrava, entrar al llac de Sant Maurici. Té una hora per a realitzar tot el passeig amb les nostres barques.
Tenim dos tipus de barques, una amb una capacitat de 5 passatgers i l'altra amb una capacitat de 8 passatgers. Ambdues tenen un motor Honda de 10 CV, molt silenciòs i amb una emissió molt reduïda per a oferir el major atractiu per a  nostres clients i  minimitzar l' impacte mediambiental

 

Barco gasolina 5 places
Rio vista desde darrera

Barco Gasolina de 8 places
Barco gasolina de 8 plazas

Ferry "PALANTE":
Vaixell col·lectiu per a 60 passatgers amb patró. Amb aquesta embarcació podrà gaudir d'un extraordinari passeig i relaxar-se amb el confort que ofereix a quest vaixell. Durant el trajecte els hi posarem una explicació amb informació detallada de la construcció dels canals i dels aspectes tècnics i altres curiositats d'Empuriabrava.
La durada del trajecte es d'uns 40 minuts i recorrerem uns 8 km de canals.
A més a més, oferim viatges especials on tindran la possibilitat de tastar productes de la terra amb els que donarem un valor afegit espectacular a la visita.

Ferry PALANTE. Barco especial per a grups amb capacitat per 60 passatgers

Ferry PALANTE